Oogstfeest Moestuin Spoorzone zaterdag 24 oktober

Aanstaande zaterdag 24 oktober organiseert Coöperatie Stationspark Deurne tussen 10:30 en 15:00 een open dag voor de Moestuin Spoorzone (mobiele moestuin) aan de Steenovenweg 33 in Deurne. Deze open dag valt aan het einde van het groeiseizoen en wordt daarom ook wel 'oogstfeest' genoemd. Altijd al nieuwsgierig geweest waar wij ons mee bezig houden in de moestuin, lees dan verder!

Tijdens dit oogstfeest zullen de vrijwilligers van Moestuin Spoorzone toelichten wat zij het afgelopen jaar hebben bereikt en waar zij zich mee bezig hebben gehouden binnen de moestuin. Dit is ook meteen een mooi moment om kennis te maken met de buurtbewoners en onderling te netwerken, omdat ons coöperatiehuisje openstaat voor nog veel meer leuke lokale initiatieven. Daarnaast zullen we lekker aan de slag gaan in de moestuin! De laatste groenten moeten nog geoogst worden, vijf moestuinbakken kunnen we nog vullen met zand en organisch materiaal en hopelijk kan er dan ook meteen wat ingezaaid worden. Verder zal er wat lekkers te proeven zijn, gemaakt door onze vrijwilligers met ingrediënten uit de moestuin en kunnen alle kinderen komen luisteren naar een verhaal verteld door één van onze vrijwilligers.

Alle direct omwonenden worden middels een papieren uitnodiging per post uitgenodigd om te komen kijken, meepraten en vooral meewerken! Verder zullen er nog op een aantal plaatsen in en rond de wijk posters worden opgehangen om het grote publiek te bereiken. Iedereen is dan ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de Moestuin Spoorzone op zaterdag 24 oktober! Hopelijk bent u benieuwd geworden naar onze werkzaamheden en mogen wij u op deze dag verwelkomen in onze gezellige moestuin aan de Steenovenweg 33 in Deurne!

Aanmelden voor dit evenement is niet verplicht, maar kan voor ons natuurlijk wel makkelijk zijn gezien alle voorbereidingen. U kunt zich geheel vrijblijvend aanmelden voor dit evenement op onze Facebookpagina 'Coöperatie Stationspark Deurne'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Website door Buro TARGET