NL-doet 10 en 11 maart 2017

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het weer NL-doet en zetten mensen door heel Nederland zich vrijwillig in voor goede doelen of organisaties die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, ook Coöperatie Stationspark Deurne doet hier weer aan mee!

Op vrijdag 10 maart wordt er om 9:00 gestart met vrijwilligers die lid zijn van de Coöperatie. Op deze dag zullen er aan de kant van de Fabrieksstraat vijftig vlinderstruiken worden gehaald en geplant, een informatiebord van de vlinderstichting wordt geplaatst en er zullen wat algemene werkzaamheden worden verricht (zoals zwerfafval opruimen en het verwijderen van onkruid).

Op zaterdag 11 maart zullen de vrijwilligers van de Coöperatie ondersteund worden door een aantal hondenbezitters uit de Sint Jozef. Zij gaan die dag aan de slag met de nieuwe hondenuitlaatplaats. Door de uitlaatplaats wordt een tegelpad aangelegd en er worden twee ijzeren banken geplaatst die beschikbaar zijn gesteld door Prorail.

Wilt u ons graag meehelpen en meebeslissen over de nieuwe hondenuitlaatplaats aan de Fabrieksstraat en omgeving? Laat dit dan weten door een kort mailtje te sturen naar info@stationsparkdeurne.nl. Alle geboden hulp is zeer welkom, hopelijk tot dan!

Website door Buro TARGET